Hoek zit sta bureau

Onze innovatieve hoek zit-sta bureaus zijn een perfecte mix van ergonomie en moderne stijl. Ons assortiment, dat bestaat uit zes zorgvuldig geselecteerde modellen, biedt u de vrijheid om te werken zoals u dat wilt.

zit-sta-bureaus hoek
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Of u nu kiest voor het ‘Smart’ model, beschikbaar vanaf €929,00 excl. btw, of de meer uitgebreide ‘E2’ serie, geprijsd vanaf €1.395,00 excl. btw, elk bureau is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Deze bureaus, verkrijgbaar in maten variërend van 160x160cm tot 200x200cm, bieden ruime werkoppervlakken die zich aanpassen aan uw werkstijl. U heeft de keuze uit een reeks kleuren, waaronder aluminium, wit en zwart, evenals verschillende bureaubladkleuren zoals beton en verschillende tinten eiken. De bediening is eenvoudig en moeiteloos dankzij de elektrische instelling, waardoor u gemakkelijk kunt wisselen tussen zitten en staan.

Bij LTJ Kantoormeubelen zetten we ons in voor kwaliteit en service. Geniet van gratis verzending bij bestellingen boven de €400 en profiteer van onze uitstekende klantenservice, beoordeeld met een 9,5 door onze klanten. Bovendien bieden wij een garantie van 2 tot 5 jaar op al onze producten, waardoor u met vertrouwen kunt kiezen voor een hoek zit-sta bureau van LTJ.

Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de revolutie in kantoorcomfort en productiviteit!