Vergadertafels

Vergadertafel kopen? Houdt rekening met het aantal personen dat aan de vergadertafel moet zitten. Standaard moet worden gerekend met 70 cm per persoon aan de tafel. Een ovaal blad kan net het verschil maken tussen 10 of 12 personen.

Vergadertafels
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Vergadertafels in alle Afmetingen en Vormen

We bieden ronde vergadertafels die ideaal zijn voor 2 tot 4 personen, perfect voor kleinere, intieme vergaderingen of brainstormsessies. Voor grotere groepen hebben we een reeks tafelbladen in verschillende vormen zoals tonvormig, ovaal en rechthoekig.

Hierbij is de capaciteit van onze tafels:

  • Vergadertafel van 80 x 80cm: 2 personen
  • Vergadertafel van 160 x 160cm: 8 personen
  • Vergadertafel van 240 x 120cm: 10 personen
  • Vergadertafel van 260 x 100cm: 10-12 personen
  • Vergadertafel van 320 x 160cm: 12 personen

Vergadertafelbladen in mooie kleuren

Bij LTJ Kantoormeubelen weten we dat elk kantoor uniek is, daarom bieden we onze vergadertafelbladen aan in zes verschillende kleuren. Deze omvatten natuurlijk eiken, wit, en bruin eiken, waardoor u de perfecte tint kunt vinden om uw kantoorruimte te complementeren.

Prachtige vergadertafelonderstellen

Om ervoor te zorgen dat uw vergadertafel zowel stevig als stijlvol is, bieden we een verscheidenheid aan onderstel opties aan. Kies voor een N-poot voor een klassieke uitstraling, of ga voor een T-poot voor een budgetvriendelijke optie. Als u op zoek bent naar iets moderns, dan zou een X-poot of spinvoet de perfecte keuze kunnen zijn.

Kleur Onderstel

Bijna al onze vergadertafelonderstellen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en aluminium. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om te passen bij een breed scala aan kantoordesigns en om de kleur van uw gekozen tafelblad te complimenteren.

Met de kwaliteit en variëteit die LTJ Kantoormeubelen biedt, kunt u de perfecte vergadertafel vinden die aan uw behoeften voldoet en uw kantoorruimte verfraait.

Bijpassende Vergaderstoelen

Een vergadertafel is niet compleet zonder comfortabele en stijlvolle stoelen. Bij LTJ Kantoormeubelen hebben we een breed scala aan vergaderstoelen die perfect passen bij onze vergadertafels. Deze stoelen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat u de perfecte match voor uw tafel en kantoorinrichting kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar iets moderns of traditioneels, wij hebben de stoel die aan uw wensen voldoet. Bovendien begrijpen we dat budget een belangrijke factor kan zijn bij de keuze van kantoormeubilair. Daarom bieden we stoelen aan die passen bij verschillende prijspunten, zonder in te leveren op comfort of kwaliteit. Met LTJ Kantoormeubelen kunt u erop vertrouwen dat uw vergaderruimte niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en uitnodigend zal zijn.