Draaideurkasten

Bij LTJ Kantoormeubelen vind je een breed scala aan kasten, zowel van metaal als van melanine, geschikt voor elke werkomgeving. Of het nu gaat om het opbergen van mappen, ordners of totaal iets anders, onze kasten met de klassieke draaideuren zijn een uitstekende keuze. Voor het veilig bewaren van je waardevolle items bieden wij kasten aan die standaard voorzien zijn van een slot.

Draaideurkasten
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Privacy
Veiligheid en privacy staan voorop in de hedendaagse maatschappij waar mensen steeds meer waardevolle spullen bezitten. Het is cruciaal deze eigendommen adequaat op te bergen. Om deze reden voorzien wij elke draaideurkast standaard van een slot, zodat deze altijd veilig kan worden afgesloten en je privacy gegarandeerd blijft.

Een kast voor iedere klus
Verschillende functies en wensen vragen om verschillende kasten. Een kast voor schoonmaakbenodigdheden heeft uiteraard een andere indeling dan een archiefkast. Of je nu op zoek bent naar lockers voor waardevolle items of voor je kleding, wij hebben de passende oplossing voor elke situatie.

Een draaideur voor iedere werkplek
Voor de archivering van dossiers, mappen en documenten vertrouwen vele kantoren nog steeds op de traditionele metalen kantoorkasten, en terecht, aangezien deze kasten een robuuste en duurzame archiveringsoplossing bieden. Voor diegenen die een meer huiselijke sfeer wensen, bieden we tevens melaminekasten aan in diverse kleurencombinaties.