T-Poot Bureaus

T-poot bureaus zijn de meest verkochte bureaus voor kantoor en thuis.  De naam “T-poot” wordt aan deze bureaus gegeven omdat als je het bureau bekijkt van de zijkant de poot eruit ziet als een T.

T Poot Bureau
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Voordelen van een T Poot Bureau

Ten opzichte van de andere soorten bureaus voor op kantoor of thuis heeft een T-poot bureau de volgende voordelen:

 1. Verhoogde beenruimte:
  Dankzij de unieke T-poot constructie hebben gebruikers meer bewegingsvrijheid voor hun benen, wat bijdraagt aan een comfortabelere zitervaring.
 2. Mogelijkheid voor kort overleg:
  De T-poot ontwerpen bieden voldoende ruimte om naast elkaar te zitten, wat handig is voor snelle discussies of korte vergaderingen met collega’s.
 3. Kostenbesparend:
  De T-poot constructie vereist minder staal dan andere soorten onderstellen, waardoor ze een economisch voordelige optie zijn zonder concessies te doen aan de stabiliteit of duurzaamheid.
 4. Licht en gemakkelijk te verplaatsen:
  Ondanks hun robuustheid zijn T-poot bureaus licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn voor herinrichtingen of reiniging van het kantoor.
 5. Modern en tijdloos design:
  Met hun strakke lijnen en minimalistische uitstraling, hebben T-poot bureaus een stijlvol en tijdloos design dat past bij bijna elk kantoorinterieur.

Bij LTJ Kantoormeubelen hebben we een breed scala aan T-poot bureaus die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een standaard bureau, een hoekbureau, een wingbureau of een CAD-bureau, we hebben het allemaal. Elk van onze bureaus is ontworpen met een sterke focus op comfort, functionaliteit en esthetiek.

Ons Assortiment T-Poot Bureaus

We hebben drie soorten T-poot onderstellen in ons assortiment: de budgetvriendelijke Pinta, de brede T-poot Toro, en de luxe en stabiele CASA bureaus. Elk van deze modellen heeft zijn unieke kenmerken en voordelen, waardoor u de vrijheid heeft om het bureau te kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Voordelen van T-Poot Bureaus ten opzichte van N-Poot Bureaus

T-poot bureaus hebben verschillende voordelen ten opzichte van N-poot bureaus.

 • Meer bewegingsvrijheid achter het bureau voor de benen
 • Ruimte genoeg om kort overleg te voeren met collega’s naast elkaar
 • Minder staal dus goedkoper dan andere onderstellen
 • Lichter dus eenvoudiger te verplaatsen
 • Strak en tijdloos design

Kleuren en Materialen

Onze T-poot onderstellen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: aluminium, zwart en wit. We bieden ook een breed scala aan bureaublad kleuren, waaronder beton, grijs eiken, natuurlijk eiken, bruin eiken, wild peren, havanna licht eiken, licht grijs en wit. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw bureau aan te passen aan de inrichting van uw kantoor.

Verstelbaarheid

Alle T-poot onderstellen zijn in hoogte verstelbaar met een inbussleutel, volgens de ARBO norm van 62-86cm. Dit zorgt ervoor dat u het bureau kunt aanpassen aan uw eigen comfort en houding, wat essentieel is voor een gezonde werkomgeving.

Bij LTJ Kantoormeubelen begrijpen we dat elk kantoor uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan T-poot bureaus die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een bureau dat ruimtebesparend, stijlvol, functioneel of comfortabel is, we hebben het allemaal. Bekijk onze collectie vandaag nog en vind het perfecte bureau voor uw werkplek.