06 Serie bureau

De 06 Serie bureaus heeft een vaste hoogte van 76 cm, wat geschikt is voor de meeste mensen. Deze bureaus hebben prachtige slanke poten en doordat het bureau niet verstelbaar in hoogte is, is de aanschafwaarde een stuk lager. Het bureau kan ook als kantinetafel gebruikt worden.

06serie 200x100cm vaste hoogte bureau
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Het legendarische 06 Serie bureau, een kantoortafel die al decennialang een vaste waarde is in heel Nederland. Dit bureau is ideaal voor gebruik op de bouwplaats, in scholen, op de werkvloer of gewoon in je eigen thuiskantoor. Met een afmeting van 80x80cm tot 200×80 cm kan het een compact en handig tafeltje dat gemakkelijk te verplaatsen is of een enrom groot bureau dat genoeg ruimte biedt voor schrijf- of computerwerkzaamheden.

Het 06 serie bureau heeft een vaste hoogte

De 06 bureau heeft een vaste hoogte van 76 cm, wat geschikt is voor de meeste mensen. Het relatief lichte gewicht van de tafel en het eenvoudige montagesysteem maken het een gebruiksvriendelijke en praktische keuze. Bovendien is het metalen onderstel afgewerkt met een duurzame epoxycoating in de kleuren lichtgrijs, zwart of aluminium.

8 kleuren bureaubladen

Als het gaat om het kiezen van een tafelblad, biedt de 06 bureau een uitgebreide selectie van kleuren om uit te kiezen. Van beuken tot wildperen, er is altijd een kleur die perfect bij je werkplek past. En als je op zoek bent naar een andere maat of kleur, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd bereid om je te helpen bij het vinden van de perfecte tafel voor jouw behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en gebruiksvriendelijke kantoortafel die jarenlang meegaat, dan is de 06 bureau de juiste keuze. Bestel vandaag nog en ontdek waarom deze tafel al decennialang een favoriet is onder professionals en studenten.