Zit sta bureau elektrisch 140 x 80

Bent u op zoek naar een innovatief en kwalitatief elektrisch zit-sta bureau van 140×80 cm om uw werkomgeving te verbeteren? Zoek niet verder! Bij LTJ Kantoormeubelen bieden we een breed scala aan oplossingen afgestemd op uw behoeften.
Voordelen van Onze Elektrische Zit-Sta Bureaus
Met onze elektrische zit-sta bureaus combineert u comfort en productiviteit moeiteloos. Ongeacht of u vanuit huis werkt of op kantoor, de mogelijkheid om eenvoudig tussen zittend en staand werken te schakelen, bevordert een gezondere houding en verbetert de bloedcirculatie, wat resulteert in verhoogde concentratie en productiviteit.
Ideaal voor Diverse Werkruimtes
Met afmetingen van 140×80 cm zijn onze elektrische zit-sta bureaus ideaal voor zowel compacte als ruimere werkomgevingen. Ze bieden voldoende werkruimte zonder in te boeten aan functionaliteit en comfort.
NPR en ARBO Conform voor Uw Veiligheid en Comfort
Al onze elektrische zit-sta bureaus voldoen aan de NPR- en ARBO-regels (https://www.nen.nl/nen-en-527-2-2016-a1-2019-en-258940), wat betekent dat ze niet alleen gebruiksgemak en flexibiliteit bieden, maar ook de hoogste normen van veiligheid en gezondheid op de werkplek garanderen.
Personaliseer met onze Diverse Opties
Kies voor een klassieke T-poot of ga voor een N-poot (ook wel 4-poten zit-sta bureau) voor extra stabiliteit. Onze bureaus zijn verkrijgbaar met frames in wit, zwart en aluminium, en bureaubladen in betonlook, bruin eiken, havanna, licht eiken, licht grijs, midden eiken, natuur eiken en wit. Met zoveel mogelijkheden kunt u een bureau creëren dat perfect aansluit bij uw esthetische voorkeuren en de stijl van uw werkplek.
Rond uw Werkplek af met Onze Ergonomische Stoelen
Combineer uw elektrische zit-sta bureau met een van onze ergonomische bureaustoelen om uw comfort en productiviteit nog verder te verhogen. Neem een kijkje bij onze selectie om de perfecte stoel te vinden die bij uw nieuwe bureau past.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten