Bureaustoelen NEN 1335

NEN-en 1335 bureaustoelen voldoen aan Europese richtlijn EN-1335. Doel van de richtlijn is dat elk persoon onafhankelijk van lengte of lichaamsomvang een goede positie kan aannemen op de stoel. Deze norm is iets flexibeler dan de strenge NPR norm voor bureaustoelen.

een EN1335 bureaustoel moet beschikken over de volgende eigenschappen:

Ruimte tussen de armsteunen: Niet genormeerd
Zitting hoogte: 40-51 cm
Zitdiepte: 40-42 cm
Minimum verstelbereik zitting: 5 cm
Lengte van rugleuning: 22 cm
Minimum hoogte bereik armsteunen: 20-25 cm

Bureaustoelen
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Bureaustoel NEN 1335: De Perfecte Balans tussen Comfort en Functionaliteit

Kleur en Materiaal

De Bureaustoel NEN 1335 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk kantoorinterieur. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke zwarte look voor een professionele uitstraling, of liever wat kleur toevoegt om de ruimte op te fleuren, er is altijd een optie die bij jouw stijl past. De stoel kan worden bekleed met hoogwaardige stoffen, zoals ademend mesh voor een luchtige en comfortabele zitervaring, of met luxe leder voor een meer klassieke uitstraling.

Ergonomie

Een van de voornaamste kenmerken van de Bureaustoel NEN 1335 is zijn focus op ergonomie. De stoel is ontworpen met het oog op de gezondheid en het comfort van de gebruiker, met instelbare functies die zich aanpassen aan individuele behoeften. De rugleuning is ergonomisch gevormd om de natuurlijke kromming van de wervelkolom te ondersteunen, waardoor rugklachten worden verminderd bij langdurig zitten. Bovendien kunnen de hoogte en de armleuningen worden aangepast om een optimale zithouding te bevorderen en spanning op de nek en schouders te verminderen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij de Bureaustoel NEN 1335. Gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig vervaardigd, is deze stoel gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. De robuuste constructie en kwaliteitscomponenten zorgen voor een stevige en stabiele zitervaring, terwijl de stoel bestand is tegen slijtage en vervorming. Bovendien draagt de duurzaamheid van de stoel bij aan een verminderde impact op het milieu, omdat deze minder snel vervangen hoeft te worden, waardoor afval en resourceverbruik worden verminderd. Daarnaast zijn onze Sitelife stoelen voor 98% recyclebaar.