Archiefstelling

Bij LTJ Kantoormeubelen hebben we een assortiment van twee soorten archiefstellingen: houten en gegalvaniseerd metalen. Deze stellingen kunnen zowel tegen een muur als vrijstaand in de ruimte worden geplaatst. Ze zijn ontworpen voor eenvoudige montage en demontage en kunnen worden aangevuld met extra secties om je opslagruimte naar behoefte uit te breiden. Als je dringend meer opbergruimte nodig hebt en het niet noodzakelijk is om je spullen uit het zicht te houden, bieden onze stellingen een betaalbare en aanpasbare oplossing. Onze stellingen worden als bouwpakket geleverd!

Magazijnstellingen
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Houten stellingen
Onze houten stellingen zijn een betaalbare, duurzame en flexibele oplossing voor ieder opslagprobleem. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te hanteren, maar eenmaal gemonteerd staat er een rek dat wel tegen een stootje kan! De onderdelen zijn immers gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Door het design, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. Hierdoor kun je de opslagruimte in jouw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. De stellingen kunnen zowel tegen de wand worden geplaatst als vrijstaand en zijn ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen.

Metalen stellingen
Wanneer je stellingen wat stootvaster moeten zijn, zijn onze metalen stellingen de beste oplossing. Doordat de stellingen tot kleinere onderdelen zijn af te breken leveren ze echter nauwelijks aan handzaamheid en flexibiliteit in. De metalen stellingen van LTJ Kantoormeubelen zijn gegalvaniseerd, waardoor ze goed bestand zijn tegen roest en andere vormen van corrosie en zijn de onderdelen krasbestendiger: perfect als je regelmatig zware voorwerpen in en uit het rek schuift.