Duo zit sta bureau

Onze duo zit-sta bureaus zijn bijzonder geschikt voor kantooromgevingen. Ze bieden twee ruime werkgebieden zonder in te leveren op comfort of gebruiksgemak.

Ergomaster-FSL-656
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Gezondheidsvoordelen van Duo Zit-Sta Bureaus

Onze duo elektrische zit-sta bureaus zijn specifiek ontworpen om een gezonde balans tussen zitten en staan te bevorderen. De mogelijkheid om tijdens de werkdag van houding te wisselen, kan een positieve invloed hebben op uw houding en bloedsomloop, wat kan bijdragen aan verbeterde concentratie en verhoogde productiviteit op kantoor.

In Overeenstemming met NPR en ARBO Regelgeving

Veiligheid en gezondheid zijn van groot belang op de werkplek. Onze dubbele elektrische zit-sta bureaus voldoen aan de NPR- en ARBO-voorschriften (https://www.nen.nl/nen-en-527-2-2016-a1-2019-en-258940), die uw welzijn waarborgen en bijdragen aan een gezonde kantooromgeving.

Op Maat Gemaakt voor Uw Persoonlijke Voorkeur

Uw duobureau moet aansluiten bij de stijl en behoeften van uw kantoor. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatie-opties. Onze duo zit sta frames zijn beschikbaar in wit, zwart en aluminium. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende bureaubladen, zoals betonlook, bruin eiken, havanna, licht eiken, licht grijs, midden eiken, natuur eiken en wit.

Completeer uw Kantoorruimte met een Ergonomische Stoel

Verhoog het comfort van uw werkplek nog meer met een van onze ergonomische bureaustoelen. Deze stoelen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met onze duo zit-sta bureaus en zorgen voor een optimale werkervaring. Blader door ons aanbod om de ideale stoel voor uw nieuwe dubbele bureau te vinden.