N-poot bureaus

N-poot bureaus hebben de slanke look and feel van losse poten maar combineren dat met stabiliteit.

N-Poot-Bureau
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Op zoek naar de ideale bureau voor uw werkplek? Bij LTJ Kantoormeubelen bieden we een uitgebreide collectie N-Poot Bureaus aan die perfect aansluiten bij uw wensen.

De Esthetiek van N-Poot Bureaus

Bij LTJ Kantoormeubelen streven we ernaar om kantoormeubelen te creëren die functioneel en stijlvol zijn. Onze N-Poot Bureaus zijn daarop geen uitzondering.

Keuze uit een reeks kleuren

Een van de belangrijkste aspecten van ons N-Poot Bureau is het kleurengamma. Het N-poot onderstel is beschikbaar in drie kleuren: aluminium, zwart en wit. Deze eenvoudige kleuren passen in elke kantooromgeving en voegen een modern tintje toe aan uw werkplek.

Daarnaast bieden we ook een breed scala aan bureaubladkleuren. U kunt kiezen uit beton, grijs eiken, natuurlijk eiken, bruin eiken, wild peren, havanna licht eiken, licht grijs en wit. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw bureau aan te passen aan de inrichting van uw kantoor.

Verschillende materialen

De materialen die we gebruiken voor onze N-Poot Bureaus zijn van de hoogste kwaliteit. Het bureau is stevig en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur.

De NOW en 06-serie N Poot Bureaus

We bieden twee verschillende series N-Poot Bureaus aan: de NOW en de 06-serie. Beide series hebben unieke kenmerken die aansluiten bij de verschillende behoeften van onze klanten.

NOW: Ergonomisch en In Hoogte Verstelbaar

De NOW-serie N-Poot Bureaus is ontworpen met het oog op ergonomie. Het bureau is in hoogte verstelbaar, wat betekent dat u het aan kunt passen aan uw comfortniveau. Dit is een belangrijke functie voor degenen die lange uren aan hun bureau doorbrengen. U kunt deze serie bekijken en bestellen bij onze elektrische zit-sta bureau collectie.

06-serie: Voordelig en met Vaste Hoogte

De 06-serie N-Poot Bureaus is een voordeligere optie met een vaste hoogte. Deze serie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke, maar toch stijlvolle en functionele bureaumogelijkheid. Bekijk onze collectie van de 06-serie op de bureaustoelen pagina.

Voordelen van een N Poot Bureau

Ten opzichte van de T poot bureaus en O poot bureaus heeft een N poot bureau de volgende voordelen:

  • Extra stabiliteit. Zelfs een extreem groot en diep blad beweegt helemaal niet
  • Het blad buigt ook minder door dan een T onderstel.
    Overigens worden al onze onderstellen geleverd met dezelfde tussenbalken en zijn dus allemaal stabiel genoeg.
  • Minder staal dus goedkoper dan een O onderstel. Wel duurder dan de meeste T onderstellen.
  • Minder pijn als iemand tegen tegen de hoek van het blad aanstoot.
  • Strak en tijdloos design

Los N poot onderstel

Bent u alleen op zoek naar een nieuw onderstel of N poot zit sta onderstel? Bekijk dan hier onze losse N Poot onderstellen. Of toch liever een bureau met een andere poot? Bekijk dan hier alle reguliere bureaus of zit sta bureaus.