Bureaustoelen NPR 1813

De NPR1813 bureaustoel voldoet aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn voor kantoormeubilair, wat garant staat voor ergonomie en aanpasbaarheid aan diverse lichaamsmaten. Deze stoel is speciaal ontworpen om een optimale ondersteuning te bieden door middel van verstelbare armleuningen, zithoogte en rugleuning. Hierdoor kan iedere gebruiker de stoel naar eigen behoefte instellen, wat essentieel is voor het voorkomen van rug- en nekklachten. Het robuuste ontwerp combineert functionaliteit met duurzaamheid, waardoor het een lange levensduur heeft. De NPR1813 bureaustoel is ideaal voor zowel thuiswerkplekken als professionele kantooromgevingen, en helpt bij het bevorderen van een gezonde werkhouding.

Bureaustoelen
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Materiaal

De Bureaustoel NPR 1813 is vervaardigd met oog voor kwaliteit en comfort, en het materiaalgebruik speelt daarbij een cruciale rol. De stoelen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals wolvilt, gaas en duurzaam textiel. De zitting en rugleuning zijn voorzien van een comfortabele, veerkrachtige vulling die zich aanpast aan de lichaamsvorm en drukpunten ontlast, waardoor langdurig zitten minder belastend wordt.

Ergonomie

Een van de voornaamste kenmerken van de Bureaustoel NPR 1813 is zijn ergonomische ontwerp, dat gericht is op het ondersteunen en bevorderen van een gezonde zithouding. De stoel is uitgerust met diverse verstelbare elementen, zoals hoogte- en diepteverstelling van de zitting, een verstelbare rugleuning en armsteunen, en een kantelmechanisme dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt. Dit alles zorgt ervoor dat gebruikers hun houding kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften, wat rugklachten en andere fysieke ongemakken helpt voorkomen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij de Bureaustoel NPR 1813, zowel in termen van materiaalkeuze als productieproces. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om langdurig gebruik te garanderen zonder concessies te doen aan comfort of functionaliteit. Bovendien worden de stoelen geproduceerd volgens strikte normen voor milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid, waardoor ze niet alleen goed zijn voor het lichaam van de gebruiker, maar ook voor het milieu en de samenleving als geheel. Dankzij hun robuuste constructie en hoogwaardige afwerking gaan Bureaustoelen NPR 1813 doorgaans vele jaren mee, wat resulteert in minder afval en een lagere ecologische voetafdruk.