NOW bureau

NOW Bureau, het 4 poot bureauonderstel dat uw werkomgeving naar een hoger niveau tilt. Met ons verstelbare N-poot bureauonderstel kunt u niet alleen comfortabel werken, maar ook genieten van een bureau op maat dat aan al uw behoeften voldoet.

NOW bureau
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

NOW bureau van hoogwaardig staal

Ons bureauonderstel is gemaakt van hoogwaardig epoxy gelakt staal en is beschikbaar in drie verschillende kleuren: aluminium, zwart en wit. Het heeft een tussenbalk in het zwart voor extra stabiliteit en kan bladen tot wel 200 cm breed dragen.

Verschillende dieptes

U heeft de keuze uit vijf verschillende dieptes om uw bureau op maat te maken: 60cm, 80cm, 100cm, 120cm en 160cm. Met deze opties kunt u uw bureau precies afstemmen op uw behoeften en de beschikbare ruimte.

Arbonormering bureau

Een van de belangrijkste eigenschappen van ons NOW bureauonderstel is de verstelbaarheid van de poten, die kunnen worden verhoogd of verlaagd tussen 62cm en 86cm om te voldoen aan de heersende arbonormering. Dit betekent dat u kunt genieten van een ergonomische werkomgeving die bijdraagt aan uw comfort en welzijn.

Maar dat is nog niet alles. Ons NOW bureauonderstel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het is beschikbaar in een ruime selectie van kleuren, zodat u het perfect kunt afstemmen op de stijl van uw kantoor. Kies een kleur die past bij uw persoonlijkheid of die past bij de branding van uw bedrijf.

Kortom, als u op zoek bent naar een bureauonderstel dat niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook stijlvol en op maat gemaakt kan worden, dan is NOW de juiste keuze voor u. Maak uw werkruimte compleet met ons verstelbare N-poot onderstel en ervaar het verschil van werken in een omgeving die speciaal voor u is ontworpen. Bestel vandaag nog uw NOW bureauonderstel en transformeer uw werkplek!