Zit sta bureau elektrisch 180 x 80

Als u op zoek bent naar een ruim  ontworpen werkoppervlak, dan is ons elektrische zit-sta bureau van 180×80 cm de perfecte keuze voor uw werkruimte.
Optimaliseer Uw Gezondheid met Elektrische Zit-Sta Bureaus van 180 x 80
Onze 180×80 cm elektrische zit-sta bureaus zijn ontworpen met uw gezondheid en comfort in het achterhoofd. Of u nu de voorkeur geeft aan thuiswerken of een traditionele kantooromgeving, de flexibiliteit om te wisselen tussen zitten en staan bevordert een positieve houding en stimuleert de bloedcirculatie. Dit leidt tot een verbeterde focus en een verhoogde productiviteit.
Geschikt voor Uw Unieke Werkomgeving
Met zijn grootte van 180×80 cm past ons elektrisch zit-sta bureau zowel in compacte als grotere werkruimtes. Deze bureaus zorgen voor een royaal werkoppervlak zonder dat ze compromissen sluiten op het gebied van gebruiksgemak en comfort.
Voldoet aan de NPR en ARBO Voorschriften
Elk elektrisch zit-sta bureau dat wij aanbieden is in overeenstemming met de NPR- en ARBO-regels (https://www.nen.nl/nen-en-527-2-2016-a1-2019-en-258940), wat betekent dat we uw veiligheid en welzijn voorop stellen, terwijl we zorgen voor een gezonde werkomgeving.
Stem uw Bureau Af op Uw Persoonlijke Stijl
Bij LTJ Kantoormeubelen begrijpen we dat uw bureau een verlengstuk van uw persoonlijke stijl moet zijn. Daarom bieden we u tal van aanpassingsopties aan. Of u nu een voorkeur heeft voor het traditionele T-poot ontwerp of de stevigere N-poot (4-poten) optie, we hebben frames in wit, zwart en aluminium, en bureaubladen in verschillende afwerkingen, zoals betonlook, bruin eiken, havanna, licht eiken, licht grijs, midden eiken, natuur eiken en wit.
Voeg een Ergonomische Stoel toe aan uw Werkplek
Versterk uw comfort tijdens het werken met één van onze bureaustoelen. Ontworpen om naadloos samen te gaan met onze zit-sta bureaus, dragen deze stoelen bij aan een optimale werkervaring. Bekijk onze selectie om de ideale match voor uw nieuwe bureau te vinden.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten