Kluizen

De keuze voor een kluis hangt af van de grootte en de waarde van de op te bergen eigendommen. Bij LTJ kantoormeubelen bieden we verschillende soorten kluizen en archiefkasten aan. Onze kluizen en archiefkasten zijn inbraakwerend, brandwerend of een combinatie van beide. Verzekeringsmaatschappijen stellen vaak een maximale verzekerde waarde vast op basis van de normering van een kluis. Als de inhoud meer waard is dan deze normering, kan het zijn dat niet de volledige waarde gedekt is bij schade of diefstal. Het is daarom aan te raden om vooraf goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden en eisen, en om overleg te plegen met je verzekeraar.

Kluizen
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Welke eigendommen plan je te beveiligen in de kluis?

Het is cruciaal om te begrijpen dat de ideale kluis of archiefkast afhankelijk is van de grootte en de waarde van de spullen die je wilt beschermen. Niet alleen de afmetingen, maar ook de waarde van je eigendommen speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste kluis. Verzekeringsmaatschappijen verbinden namelijk vaak een maximale verzekerde waarde aan de normering van een kluis. Als de waarde van de opgeslagen items de normering overschrijdt en er iets misgaat, kan het zijn dat de verzekering niet de volledige waarde dekt. Daarom is het verstandig om vooraf advies in te winnen over de verschillende mogelijkheden en te overleggen met je verzekeraar over de vereisten.

Brand- of inbraakbescherming nodig?

Ons aanbod van kluizen en gerelateerde archiefkasten kan in drie hoofdcategorieën worden onderverdeeld. Ten eerste zijn er de inbraakwerende kluizen, primair ontworpen om de inhoud te beveiligen tegen diefstal. Vervolgens hebben we de brandwerende kluizen, die erop gericht zijn om de inhoud te beschermen tegen brand en in mindere mate tegen andere rampen. Bovendien bieden we ook kluizen en archiefkasten die beide soorten bescherming bieden. Het is essentieel om zorgvuldig na te gaan tegen welk type gevaar je je bezittingen wilt beschermen en in welke mate.