Roldeurkasten

Roldeurkasten vormen een perfecte oplossing voor compacte kantoren of plaatsing achter een bureau, aangezien de roldeuren gemakkelijk in de zijkant van de kast schuiven. Dit voorkomt dat deuren uitsteken in de ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en een breed scala aan kleuren. Ontdek ons assortiment roldeurkasten hieronder.

Roldeurkasten
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Roldeurkasten bieden een oplossing voor ruimtebesparing
Bij de aanschaf van kantoormeubelen is het essentieel dat het meubilair zowel stijlvol als ruimte-efficiënt is. Roldeurkasten met jaloeziedeuren die inwaarts rollen, maken het mogelijk de kast dicht bij je werkplek te plaatsen zonder in te leveren op de bewegingsvrijheid rondom je bureau. De compacte deuren benutten de binnenruimte van de kast optimaal, zodat je het meeste uit je kantoorruimte haalt!

Op maat gemaakte roldeurkasten voor elk kantoor
Vanwege de veelzijdigheid zijn roldeurkasten een populaire keuze voor diverse kantooromgevingen. Onze standaard roldeurkast, verkrijgbaar in 4 kleuren en 4 verschillende hoogtes, biedt diverse mogelijkheden.

De perfecte kantoorkast voor elke situatie
Elke kantooromgeving vereist een unieke opbergoplossing. Zo complementeren lage roldeurkasten een stijlvolle vergaderzaal, terwijl een grotere kast in een kantooromgeving meer opbergruimte biedt.

Roldeurkasten voor extra veiligheid en privacy
In een tijd waarin waardevolle bezittingen en vertrouwelijke informatie toenemen, is het belangrijk om deze veilig op te kunnen bergen. Daarom zijn al onze roldeurkasten standaard voorzien van een slot. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van je eigendommen, maar beschermt ook je privacy.