Bureau 140x80

In de hedendaagse kantooromgeving is de keuze van het juiste bureau van cruciaal belang voor zowel het welzijn van medewerkers als de algehele productiviteit. Bij LTJ Kantoormeubelen bieden we een breed scala aan bureaus, inclusief onze veelzijdige en ruime Bureau 140×80 cm opties, die geschikt zijn voor diverse kantoorindelingen en werkstijlen.

Bureau 140×80 cm: Ruim en veelzijdig
Onze Bureau 140×80 cm modellen bieden voldoende ruimte voor computers, documenten en persoonlijke items, wat ze ideaal maakt voor een productieve werkdag. Deze afmetingen bieden een comfortabele werkruimte, zonder te veel vloeroppervlak in beslag te nemen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel kleine als grote kantoorruimtes. Ontdek ons assortiment op onze bureaupagina.

Personaliseer uw bureau naar wens
Bij LTJ Kantoormeubelen kunt u uw bureau volledig naar wens aanpassen. Kies uit verschillende onderstellen, zoals een T-poot, N-poot of O-poot bureau onderstel. Bovendien zijn onze bureaubladen beschikbaar in diverse kleuren en materialen, zodat u een bureau kunt samenstellen dat perfect past bij de stijl van uw kantoor. Onze bureaus zijn ontworpen met oog voor ergonomie en voldoen aan de NPR 1813 en NEN-EN-1335 normen, wat zorgt voor een optimale werkomgeving. Daarnaast profiteert u bij LTJ Kantoormeubelen van gratis levering op bestellingen boven de €400,- ongeacht uw locatie in Nederland.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond