Kapstokken

Wilt u een chique staande kapstok kopen voor op een management- of directiekamer? Of bent u op zoek naar een eenvoudig verplaatsbare garderobe voor in een presentatie- of trainingsruimte? Dan kunt u ook daarvoor uitstekend bij ons terecht. Naast gebruikelijke kantoormeubelen zoals bureaus, kantoorstoelen en kantoorkasten hebben wij namelijk ook een flink aantal fraai vormgegeven kapstokken voor u beschikbaar. Van klein tot groot, van kunststof tot metaal, van wandkapstok tot vrijstaand model. Stuk voor stuk stevig, robuust en stabiel. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Kapstokken
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Kapstok voor op kantoor kopen

Onze vrijstaande kapstokken demonstreren op treffende wijze dat functionaliteit absoluut niet ten koste hoeft te gaan van schoonheid. De modellen in onze webshop combineren vorm en functie immers in optima forma. Zo kan iedere medewerker of bezoeker bij binnenkomst zijn of haar jas kwijt én heeft uw kantoor vrijwel ongemerkt direct ook een mooie eyecatcher te pakken.

De twee ronde metalen staande kapstokken zijn klassiek en modern tegelijkertijd. Perfect geschikt voor managementkamers, overlegruimtes, of kleine tot middelgrote kantines. Deze modellen bewijzen bovendien dat er aan kwaliteit niet altijd een enorm prijskaartje hoeft te hangen. En wat te denken van de stoere, eigentijdse vierkante kapstok? Of de ruim bemeten vrijstaande kapstok van 118 cm met maar liefst 44 haken? Daar heeft u voor flinke groepen in no time een garderobe mee ingericht!

Wandkapstok voor aan de muur

Naast de traditionele (vrij)staande modellen hebben we natuurlijk ook wandkapstokken voor u beschikbaar. Handig als u het liefst zuinig met de beschikbare vloerruimte omspringt of er een andere praktische reden is waarom u bij voorkeur geen vrijstaande kapstok in uw kantoorruimte plaatst. En het kan natuurlijk ook nog gewoon zo zijn dat u een wandkapstok mooier vindt ogen dan een staand model. Wat uw beweegredenen ook zijn, met onze wandkapstokken bent u verzekerd van uiterst betaalbare kwaliteit.