TORO bureau

De Toro bureaus zijn T-poot bureaus met zeer brede poten. Deze bureaus combineren een gestroomlijnd design met een uitstekende stabiliteit.

TORO-Bureaus
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

De Toro bureaus vormen de perfecte middenweg tussen onze goedkopere Pinta T-poot bureaus en onze luxueuze en extreem stabiele CASA bureaus.

Over de Toro T-Poot Bureaus

De Toro bureaus hebben een brede T-poot ontwerp dat zorgt voor een betere stabiliteit in vergelijking met de standaard T-poot ontwerpen. Deze bureaus zijn ideaal voor professionals die behoefte hebben aan een robuuste werkruimte zonder concessies te doen aan het esthetische ontwerp van hun kantooromgeving. De Toro bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder hoekbureaus, standaard bureaus, alpha bureaus, wingbureaus en CAD-bureaus.

Voordelen van Toro T-Poot Bureaus

De brede T-poot ontwerpen bieden verschillende voordelen. Ze zorgen voor meer bewegingsvrijheid voor de benen en bieden voldoende ruimte voor kort overleg met collega’s. Ondanks hun brede ontwerp zijn de Toro bureaus nog steeds licht en gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien, dankzij hun strakke en tijdloze design passen ze in bijna elk kantoorinterieur.

Verstelbare Hoogte en Kleuropties

Alle Toro bureaus zijn in hoogte verstelbaar met een inbussleutel, volgens de ARBO-norm van 62-86 cm. Dit maakt ze geschikt voor verschillende gebruikers en hun individuele comfortbehoeften. Bovendien zijn de onderstellen verkrijgbaar in drie kleuren: aluminium, zwart en wit. Onze standaard bureaubladkleuren zijn: Beton, Grijs eiken, Natuur eiken, Bruin eiken, Wild peren, Havanna Licht Eiken, Licht grijs, en Wit.

De Toro T-poot bureaus bieden een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor moderne kantooromgevingen. Ontdek de volledige selectie en kies het bureau dat het beste past bij uw behoeften en stijl.