Zit sta bureau elektrisch 160 x 80

Een elektrische zit-sta bureau 160×80 cm is een ideale keuze als u op zoek bent naar een praktische en kwalitatieve oplossing voor uw werkruimte.
Gezondheidsvoordelen Zit sta bureau elektrisch 160 x 80
Onze elektrische zit-sta bureaus zijn ontworpen om u een gezonde balans tussen werken en rusten te bieden. Of u nu thuiswerkt of op kantoor, de mogelijkheid om tussen zittend en staand werken te wisselen, heeft een positieve invloed op uw houding en doorbloeding. Dit draagt bij aan een betere focus en hogere productiviteit.
Gemaakt voor uw Ruimte
De afmeting van 160×80 cm van onze elektrische zit-sta bureaus maakt ze zeer geschikt voor zowel kleine als grotere werkplekken. Deze bureaus bieden meer dan genoeg werkruimte zonder in te leveren op gebruiksgemak en comfort.
In Overeenstemming met NPR en ARBO Regelgeving
Veiligheid en gezondheid zijn essentieel in elke werkplek. Onze elektrische zit-sta bureaus voldoen aan de NPR- en ARBO-regels (https://www.nen.nl/nen-en-527-2-2016-a1-2019-en-258940), waarborgen uw welzijn en zorgen voor een gezonde werkomgeving.
Afgestemd op uw Persoonlijke Voorkeur
Uw bureau moet passen bij uw stijl en behoeften. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatie-opties. Of u nu kiest voor een traditioneel T-poot ontwerp of een robuuste N-poot (4-poten) optie, onze frames zijn verkrijgbaar in wit, zwart en aluminium. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bureaubladen, zoals betonlook, bruin eiken, havanna, licht eiken, licht grijs, midden eiken, natuur eiken en wit.
Completeer uw Werkplek met een Ergonomische Stoel
Vergroot uw werkcomfort nog meer met een van onze ergonomische bureaustoelen. Deze stoelen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met onze zit-sta bureaus en zorgen voor een optimale werkervaring. Blader door onze selectie om de perfecte match voor uw nieuwe bureau te vinden.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten