Bureau 160x80

Bij de keuze voor nieuw kantoormeubilair is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die niet alleen gebaseerd is op prijs, maar ook op kwaliteit en ergonomie. Een bureau van 160×80 cm is een populaire keuze die wordt gezien als het ideale formaat volgens diverse arbodiensten. Dit formaat biedt voldoende ruimte voor een ergonomische werkplek, wat essentieel is voor de gezondheid en productiviteit van medewerkers.

Bureau 160×80 cm: Het ideale formaat volgens arbodienst
Het bureau van 160×80 cm wordt door arbodiensten vaak aanbevolen omdat het voldoende werkruimte biedt en de mogelijkheid geeft om de werkplek ergonomisch in te richten. Een correcte opstelling van monitor, toetsenbord, muis en overige kantoorbenodigdheden is cruciaal om fysieke klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.

Kies het juiste type bureau voor uw kantoor
LTJ Kantoormeubelen biedt een uitgebreid assortiment aan bureaus die voldoen aan de ergonomische normen zoals vastgesteld in de NEN-EN-1335 en NPR 1813. U kunt kiezen uit verstelbare bureaus, die ideaal zijn om dynamisch werken te stimuleren, of niet-verstelbare bureaus voor situaties waar flexibiliteit minder cruciaal is. Bovendien zijn er verschillende onderstellen en afwerkingen beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Ontdek het volledige aanbod van bureaus, waaronder het bureau van 160×80 cm, in onze hoofdcategorie: Bureaus. Of u nu op zoek bent naar een hoekbureau, directiebureau, zit-sta bureau of een regulier bureau, bij LTJ Kantoormeubelen vindt u het ideale bureau dat aansluit bij uw behoeften en voldoet aan de hoogste ergonomische standaarden.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond