Barkrukken

Wilt u barkrukken kopen voor op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben naast bureaustoelen, werkstoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen ook diverse soorten barkrukken beschikbaar, geschikt voor iedere gelegenheid en ruimte. Bepaalde modellen uit onze collectie zijn zelfs buiten te gebruiken.

Barkruk
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Barkrukken voor op kantoor

Veel organisaties bedienen zich bij presentaties nog steeds van een set lage vergaderstoelen, al dan niet in bioscoopopstelling. Met name voor kleinschalige bijeenkomsten kan het echter minstens net zo doeltreffend zijn om een aantal hoge tafels met barkrukken neer te zetten. Dat brengt een dynamische sfeer tot stand die uitnodigt tot interactie. Voor externe relaties is dit bovendien dé manier om te laten zien dat u als organisatie met uw tijd mee gaat.

Barkruk voor aanlandplek of koffietafel

Zeg eens eerlijk: op hoeveel plekken in uw kantoor kunnen medewerkers even kort een praatje maken? Als zich ‘s ochtends vroeg grote groepen collega’s staand rond de koffieautomaat verzamelen is dat vaak een teken dat het ontbreekt aan een gelegenheid waar ze even kunnen gaan zitten om informeel contact te hebben. En dat terwijl dit ontzettend belangrijk is voor de onderlinge verbondenheid en dus samenwerking. Overweeg daarom eens om ergens op een rustige plek een bartafel met een aantal barkrukken te plaatsen. U zult zien dat medewerkers er graag aan plaatsnemen. Ook kunt u een dergelijke setup gebruiken als aanlandplek.

Barkrukken voor vrijdagmiddagborrel

Wanneer het over onderlinge verbondenheid en informeel contact tussen collega’s gaat, valt vroeg of laat het woord vrijdagmiddagborrel. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Veel organisaties organiseren tegenwoordig dan ook zo’n vrijdagmiddagborrel. De term is zelfs steeds vaker terug te vinden in vacatureteksten. Voorheen vooral om de organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrent, inmiddels veelal om niet achter te blijven. Wanneer uw organisatie ook vrijdagmiddagborrels organiseert kan dat feitelijk niet zonder een mooie barsetting. Barkrukken horen daar onmiskenbaar bij.