Bijzettafel

Bureaus en vergadertafels vormen doorgaans de hoofdmoot van een kantoorinterieur, maar toch valt ook een bijzettafel eigenlijk niet uit de corporate jungle weg te denken. Zo komen ze bijvoorbeeld goed van pas in wachtruimtes, of trainings- en workshoplocaties. Ook in een directiekamer kan een mooie bijzettafel de atmosfeer echter sterk ten goede komen. Al is het alleen maar zodat er af en toe een bloemetje of andersoortige versiering op gezet kan worden.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Bijzettafel voor op kantoor

Bijzettafels zijn multifunctioneel en eenvoudig te (ver)plaatsen. De tafel ontleent z’n naam immers aan het feit dat je hem eenvoudig ergens bij kunt zetten. Het gaat dan ook vaak om relatief kleine tafels, al hebben wij in onze collectie ook een aantal grotere exemplaren beschikbaar. In welke vorm dan ook: met een bijzettafel kunt u alle kanten op.

In het ruime assortiment van LTJ Kantoormeubelen vindt u diverse fraaie bijzettafels. U heeft de keus uit verscheidene frames en tafelbladen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hypermoderne, transparante look van onze glazen bijzettafels? Of het even strakke als praktische ontwerp van onze ronde designs? Van vierkant tot rond, van glas tot kunststof, wij hebben voor iedere kantoorruimte een passend model. Blader daarom eens op uw gemak door het rijke aanbod op deze pagina en benader ons gerust wanneer u vragen heeft. Wij denken graag met u mee. Heeft u uw keus gemaakt, dan is het bovendien goed te weten dat wij orders van boven de € 250 door heel Nederland gratis verzenden.

Ons uitgebreide assortiment telt overigens nog veel meer fraaie kantoortafels, beschikbaar in alle soorten en maten. Voor tijdelijke tafelruimte kunnen we u bijvoorbeeld een klaptafel aanraden. Deze tafels zijn overal op kantoor eenvoudig in te zetten, maar kunnen ook buiten gebruikt worden. Waar en wanneer u ze maar nodig heeft. Wat voort soort tafel u ook zoekt, bij LTJ Kantoormeubelen hebben wij altijd de juiste oplossing voor u beschikbaar.